2015-01-23

Molly Sandén – Phoenix – release 23 januari

Molly Sandén – Phoenix
Molly Sandén – Phoenix

Molly Sandén tröttnade på den långsamma processen att släppa musik via stora skivbolag och sommaren 2014, efter att Molly spenderat ca två år i Los Angeles, startade hon ett eget skivbolag. I egen regi släppte Molly den känslosamma låten "Freak" - en låt med ett starkt budskap som kommit att betyda massor för Mollys karriär men också för tusentals andra människor.

Singeln "Freak" mottogs med värme och gick rakt in i folkets hjärtan, låten toppade både iTunes och Spotifys topplistor och spelas fortfarande frekvent på flera radiostationer. Musikvideon till "Freak" och dess starka budskap blev en av årets mest omtalade videos och fick snabbt över en miljon visningar på Youtube.

Det kan många gånger vara nervöst att släppa en ny singel efter en hit i den storleken som "Freak", men inte för Molly Sandén. Den enorma respons och engagemang hon fått efter "Freak" har bara bidragit till en ännu starkare vilja att beröra och skriva musik om ämnen som Molly brinner för. De tidigare motgångarna har hon använt som bränsle på sin eld – en eld som brinner starkare än någonsin.

Nya sprakande uptempo-låten "Phoenix", som även den släpps i egen regi, har också ett starkt budskap; att hitta en ny gnista efter motgång och att nå botten för att sedan ta ny sats och ta sig till toppen. Något som Molly varit med om ett flertal gånger i sitt 22-åriga liv. Just like a Phoenix…

Lyssna på "Phoenix" i Spotify: Molly Sandén – Phoenix och iTunes: https://itunes.apple.com/se/album/phoenix-single/id958545094
Låten är skriven av Molly Sandén, Victor Thell, Maria Smith, Anton Malmberg Hård Af Segerstad och producerad av Victor Thell och Anton Malmberg Hård Af Segerstad.

#justlikeaphoenix #tillräcklig
_________________________Frida Skogh

070-4954309

No comments:

Post a Comment